Σεισμός Στην Κρήτη : ΣΠΑΝΙΑ-ΦΩΤΟ: Η Αγια Σοφιά χωρίς : Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου!

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Πανικός και ανησυχία επικράτησε στην κρήτη λίγα λεπτά μετά τον νέο ισχυρό σεισμό 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε το νησί και έβγαλε τους . Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου .

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Σεισμός πριν από λίγο στο
Σεισμός πριν από λίγο στο from www.vradini.gr
Πανικός και ανησυχία επικράτησε στην κρήτη λίγα λεπτά μετά τον νέο ισχυρό σεισμό 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε το νησί και έβγαλε τους . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου!

Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου!

Πανικός και ανησυχία επικράτησε στην κρήτη λίγα λεπτά μετά τον νέο ισχυρό σεισμό 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε το νησί και έβγαλε τους . Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη.

Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Πανικός και ανησυχία επικράτησε στην κρήτη λίγα λεπτά μετά τον νέο ισχυρό σεισμό 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε το νησί και έβγαλε τους .

Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Σεισμός ΤΩΡÎ' στην Κρήτη - tromaktiko
Σεισμός ΤΩΡÎ' στην Κρήτη - tromaktiko from www.tromaktiko.gr
Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ.

Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι.

Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Πανικός και ανησυχία επικράτησε στην κρήτη λίγα λεπτά μετά τον νέο ισχυρό σεισμό 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε το νησί και έβγαλε τους . Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ.

Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης.

Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Σεισμός ΤΩΡÎ' στην Κρήτη - tromaktiko
Σεισμός ΤΩΡÎ' στην Κρήτη - tromaktiko from www.tromaktiko.gr
Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου .

Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου!

Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Πανικός και ανησυχία επικράτησε στην κρήτη λίγα λεπτά μετά τον νέο ισχυρό σεισμό 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε το νησί και έβγαλε τους .

Σεισμός Στην Κρήτη : ΣΠÎ'ΝΙÎ'-ΦΩΤΟ: Η Î'για Σοφιά χωρίς : Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου!. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Πανικός και ανησυχία επικράτησε στην κρήτη λίγα λεπτά μετά τον νέο ισχυρό σεισμό 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε το νησί και έβγαλε τους . Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου!